سوسیس سرشار از ویتامین B1 است. 100 گرم حاوی حداکثر 525 میکروگرم است.
این ویتامین در متابولیسم انرژی سلول های بدن نقش دارد. به حفظ بافت عصب و عضله قلب و تولید و ذخیره انرژی کمک می کند.
علائم کمبود عبارتند از از دست دادن اشتها، خستگی و اختلالات حافظه. آتروفی عضله اسکلتی، ادم یا ضعف عضله قلب نیز می تواند منجر شود.
دوز توصیه شده روزانه 1100 میکروگرم را می توان از حدود 210 گرم سوسیس آلمانی خانگی مصرف کرد. این اطلاعات برای بزرگسالان سالم در نظر گرفته شده است.
نوجوانان به ویتامین B1 کمی کمتر نیاز دارند که تیامین نیز نامیده می شود. زنان باردار در چند هفته گذشته قبل از زایمان به مقدار کمی ویتامین B1 بیشتری نیاز دارند و زنان شیرده نیز نیاز بیشتری دارند.
گرما، نور، اکسیژن و شستشو در آب می تواند تا 30 درصد از بین برود. سوسیس همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین B6 است.
مقدار 100 گرم حاوی 341 میکروگرم ویتامین است. ویتامین B6 برای بیش از 100 فرآیند متابولیک بیوشیمیایی ضروری است. از جمله تأثیر قابل توجهی بر متابولیسم لیپیدها، تشکیل مواد پیام رسان در سیستم عصبی و سیستم ایمنی بدن دارد.
کمبود ویتامین B6 می تواند منجر به بثورات پوستی پوسته پوسته در سر یا صورت و التهاب دهان شود. علاوه بر این، کم خونی و بی حسی در دست ها و پاها ممکن است رخ دهد.
دوز توصیه شده روزانه 1400 میکروگرم در حدود 411 گرم سوسیس موجود است. این توصیه برای بزرگسالان بدون بیماری قبلی است.
زنان باردار و شیرده به میزان قابل توجهی نیاز روزانه 1900 میکروگرم به ویتامین B6 دارند. زیرا ویتامین B6 که پیریدوکسین نیز نامیده می شود، تأثیر زیادی بر رشد و نمو بدن انسان دارد.
این ویتامین به تأثیر گرما، خشکی و نور واکنش حساسی نشان می دهد و شستشو می تواند تا 40 درصد از ویتامین را از بین ببرد.
علاوه بر این، با خوردن سوسیس مقدار قابل توجهی ویتامین B3 و ویتامین B2 دریافت می کنید.